6/2/14

Primera trobada de feina i orientació laboral per a joves universitaris



JOVE!!
Estas cursant 3r o 4t d’un grau universitari o fa poc que has finalitzat els teus estudis universitaris i estàs buscant feina? Aquesta noticia t’interessa:

Els propers 17 i 18 de febrer pel matí al Palau de Congressos de Catalunya  es celebra JOBarcelona, la Primera Trobada Internacional de Feina i Orientació Laboral per a joves universitaris.

Unes 80 empreses oferiran 1500 feines i pràctiques per a joves, el 28 % serán ofertes de practiques o beques i, la resta, contractes de feina. La majoria de les empreses que es presenten a la primera edició de JOBarcelona són multinacionals com Google, BMW, Nestlé i Damm.

És una oportunitat per a joves universitaris sense experiència per poder contactar amb empreses que, en aquest cas, buscant un jove universitari o recent titulat menor de 30 anys, no fa falta experiència pero si  habilitats potencials per formar part del seu equip. Les empreses hauran d’anar amb una oferta concreta i el joves universitaris s’hauran d’inscrirue on line amb anterioritat.
Una de les zones estrelles del saló será la de les entrevistes de feina entre els responsables de Recursos Humans i els candidats. També s’oferiràn tallers i conferències.
Recorda que l’assitència és gratuïta però t’has d’inscriure on line. Tens de plaç per poder assistir a aquesta oportunitat laboral fins aquest divendres 7 de febrer. Et passem l’enllaç per poder formalitzar l’inscripció. Molta sort¡¡


A què esperes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica el teu anunci!