27/6/14

FEINES MÉS DEMANDADES PER TREBALLAR AQUEST ESTIU







Jove! Vols saber quines feines són les més demandades? T'agradaria treballar aquest estiu? Comencem...

Dependent/a, reposador/a i  venedor/a. S’acostuma a reforçar personal per la campanya de rebaixes (juliol i agost). Pots fer autocandidatura, fent un llistat d’empreses de moda, electrònica, oci, esport, etc, i enviant el teu currículum, anar a centres comercials i deixar el teu currículum o bé deixar-ho a les pàgines web de l’empresa. 
Cambrers, recepcionistes, personal de pisos. És un dels sectors que genera més ocupació aquests mesos d’estiu. Existeixen portals especifics per veure ofertes, com ara, afuegolento, hosteleo, Tourist Talent, especialitzats en selecció de restauració i turisme. Si, a més, domines més d’un idioma podràs accedir a moltes més ofertes.
Ajudant de cuina. Aquesta professió cada cop està més demandada, gràcies als programas televisius com Màster Chef. A l’estiu, les cuines de molts hotels, restaurants, xiringuitos i espais d’oci necessiten ajudants i fregaplats. Si estàs preparat/da per pelar patates, fregar plats i realizar tasques menys nobles a la cuina és un bon lloc per aprendre.
Socorristes. A l’estiu comença la temporada de piscines i platges i, es requereixen socorristes, no nomès a la platja sino a hotels, parcs aquàtics, càmpings, urbanitzacions. Has de tenir en compte que és imprescindible el títol de socorrista.
Repartidor o missatger. Pots mirar en establiments de menjar ràpid, donat que a l’estiu reforçant la seva plantilla per necessitats d’oci, menjar…. Comprova la vigència del teu carnet de moto i la teva disponibilitat. També es reforça personal per atendre les demandes de paqueteria per les compres realitzades per Internet en èpoques de rebaixes. Mira les pàgines web de les empreses de missatgeria (Mrw, Seur,..)
Professors particular o de reforç. S’acaba el curs escolar i a molts nois/es els hi queden assignatures per recuperar al setembre. Si tens paciència és una bona opció. Funciona molt bé el boca-orella, deixar anuncis a escoles o centres d’estudi on hagis estudiat o bé a través de portals d’ocupació com Acadomia o Tus Clases Particulares.
Cangur. S’acaba l’escola i molts pares necesiten una persona que cuidi els seus fills i filles algunes hores al dia fins les vacances. Funciona el boca-orella i també et pots apuntar a portals d’ocupació com www.canguroencasa.com on pots publicitar la teva disponibilitat, preu i altres aspectes que tu consideris.
Monitors de lleure. Un cop s’acaba l’escola, comencen els Casals d’estiu a diferents escoles, ajuntaments, centres esportius. És necessari el títol de monitor de lleure. Si no ho tens, l’estiu és un bon moment per treure’s el títol.

Si vols més informació sobre recerca de feina a l’estiu pots:

Consultar la carpeta de recerca de feina a l’espai d’autoconsulta de l’Oficina Jove d’Emancipació


Demanar hora amb l’assessora laboral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica el teu anunci!